La Brigada d’Obres i Serveis posa a punt el Cementeri per a la celebració de Tots Sants

S’establirà una circumval·lació per evitar embussos de tràfic durant els dies de més afluència

El regidor d’Obres i Serveis, Ilde Añó, ha visitat aquest matí els treballs de millora i adequació que s’estan portant a terme al Cementeri Municipal de cara a la celebració de Tots Sants. A més de pintar els murs exteriors i les parets interiors, s’han desbrossat els camins dels voltants i s’han habilitat diverses zones per a aparcar, tant al camí d’Ulldecona com al camí d’En Cobert, on les màquines han adequat un solar de més de 2.000 metres quadrats just davant del Cementeri.

Ilde Añó ha explicat que «enguany, com l’any passat, habilitarem un únic camí d’entrada i un únic camí de sortida, per tal d’evitar embussos de tràfic». Així, el camí d’Ulldecona serà l’accés d’entrada al Cementeri i la sortida només es podrà fer des del camí d’En Cobert.

A més, s’habilitarà una nova portada d’entrada des del camí d’Ulldecona que donarà accés a la zona més nova del Cementeri.

Pel que fa a la Policia Local, iniciarà l’operatiu de seguretat divendres per la tarde, controlant especialment els accessos i sortides del camí d’Ulldecona i el camí d’En Cobert. Per la nit també es vigilarà la zona per evitar actes vandàlics.

Directe