L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre licita noves obres de millora de la xarxa de sanejament

Per valor de 64.184 euros amb l'objectiu d'eliminar punts problemàtics de la xarxa

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat el projecte i publicat la licitació per a la contractació de les obres de millora de la xarxa de sanejament de la plaça de l’Església, carrer Sant Bàrbara i en l’estació de bombeig d’aigües residuals en el pas inferior del tren. La licitació s’ha publicat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, compta amb un preu de 64.184,15€ i les empreses interessades poden presentar les seues propostes abans del 9 de novembre.Les obres, amb càrrec al pressupost de l’Ajuntament, tenen com a objectiu actuar en punts problemàtics de la xarxa de sanejament que generen dificultats en la xarxa de clavegueram, no sols en època de pluges i que, en estar situats en espais molt transitats, afecten la vida quotidiana dels veïns i veïnes. Les actuacions consistiran en la substitució de 93 metres de col·lector per un de nou així com la renovació dels quatre pous de registre existents, amb la finalitat de solucionar els defectes tant hidràulics com estructurals de la xarxa de clavegueram de la plaça de l’Església i carrer Sant Bàrbara. En l’estació de bombeig d’aigües residuals, situada en el pas inferior de la via del tren, en el passeig Herois del Marroc, se substituiran les tapes de registre.L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “continuem invertint en la millora de la xarxa de sanejament del nostre municipi, dins de les actuacions de modernització d’infraestructures que s’estenen també a aspectes com la xarxa d’aigua potable o l’asfaltat i accessibilitat, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la nostra població”.

Directe