Actuacions de manteniment als cementeris del terme municipal

Durant l’any s’han realitzat obres de millora en els de Xiva, Ortells i La Llècua amb nous nínxols i columbaris

Durant les últimes setmanes, la brigada municipal de Morella realitza treballs de condicionament en tots els cementeris del terme de manera. Aquestos pretenen estar en les millors condicions de cara a l’augment d’afluència de gent el dia 1 de novembre en la festivitat de Tots Sants. Així, les últimes tasques han consistit en la neteja i desbrossament d’herbes.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “en els últims dies es realitzen tasques de neteja als cementeris, però durant tot l’any s’han realitzat treballs de manteniment en tots els del terme municipal”. L’edil ha explicat que “les actuacions més importants han sigut la construcció de nous nínxols i columbaris a Xiva i Ortells, així com el canvi de la porta del cementeri de La Llècua”. Finalment, ha recordat que “encara que intensifiquem els treballs prèviament a la festivitat de Tots Sants, les actuacions de millora i condicionament són constants al llarg de l’any”.

Cal explicar que, aquest any la brigada municipal ha treballat en els cementeris de Morella, Xiva, Ortells, La Pobleta, La Llècua i Herbeset. D’aquesta manera, la reparació de murs i la construcció de nous nínxols en els de Xiva i Ortells han sigut les actuacions més notables. En el cas del de La Llècua, enguany s’ha subtituit la porta d’entrada, la qual presentava males condicions, per una nova. A més, els treballs de neteja d’herbes i adequació de les instal·lacions han sigut constants en els diferents espais, així com els seus accessos.

Directe