L’Òrgan Gestor de Platges de Benicarló fa un bon balanç de la temporada d’estiu

Les diferents àrees implicades en l’adequació, manteniment i seguretat de les platges s’han reunit per valorar el conjunt de la temporada estiuenca

L’Òrgan Gestor de Platges de l’Ajuntament de Benicarló s’ha reunit per valorar la temporada d’estiu. Els responsables de les àrees d’Obres i Serveis, Turisme, Policia Local i l’empresa de socorrisme han fet un balanç positiu de la temporada, que han qualificat de «tranquil·la i sense cap incidència important a destacar».

Des de l’Àrea de Medi Ambient, la valoració també és altament positiva per a un estiu sense cap episodi de contaminació d’aigües i amb escassa quantitat de meduses i algues.

Els responsables han obert la possibilitat, de cara a la temporada que ve, d’ampliar a tot l’any el servei de neteja i manteniment de platges i altres millores que s’estudiaran per a incloure-les en la pròxima licitació del servei de salvament i socorrisme. «Son millores que hem d’analitzar molt bé i traslladar-les als departaments corresponents abans de posar-les en marxa», ha puntualitzat la regidora de Turisme, Isabel Cardona.

Tant Isabel Cardona com Ilde Añó, responsable d’Obres i Serveis i Policia Local, han destacat el treball dut a terme pels operaris de platges a l’hora de mantindre els arenals en perfectes condicions.

Directe