L’Ajuntament de Benicarló demana a Conselleria que amplie el servei d’autobús

Es reclamen més autobusos a les hores puntes i una nova línia a primera hora del matí

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha presentat un escrit a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat reclamant l’ampliació del servei de la nova línia d’autobusos Vinaròs-Benicarló-Peníscola.

Durant els últims dies, els usuaris de la línia han mostrat el seu descontent per la reducció del nombre d’autobusos i pel retard continu, especialment a primera i última hora del matí.Concretament, Miralles demana més autobusos en les hores puntes (a les 8 h i a les 15 h), ja que la majoria de combois arriben a Benicarló complets i els usuaris no poden fer-ne ús.

L’alcaldessa també ha recalcat la necessitat d’una altra línia a primera hora del matí, argumentant que hi ha molts usuaris que la fan servir per desplaçar-se al seu lloc de treball o als instituts de les localitats veïnes.

La reclamació s’ha enviat també als ajuntaments de Vinaròs i Peníscola per a què s’afegisquen a la demanda d’increment del servei.

Directe