L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre reobre el servei municipal gratuït de ludoteca als dos nuclis

S'han fet treballs de manteniment i millora a les dues instal·lacions

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre reobre el servei municipal de ludoteca, que es presta de manera gratuïta, als edificis municipals ubicats al carrer Avellaner d’Alcossebre i a l’edifici CESAL d’Alcalà. Xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys poden gaudir d’aquestes instal·lacions i participar en activitats com ara manualitats, dibuix o jocs de taula, en horari de tarda de dilluns a divendres. El servei començarà el 10 d’octubre i cal inscriure’s, a les mateixes ludoteques, per obtenir el carnet de ludoteca, emplenant un full d’inscripció -que es facilitarà a la mateixa ludoteca- i aportar dues fotos de carnet i el SIP. Els xiquets i xiquetes interessats i interessades es poden anar incorporant durant tot el curs.

El servei es recupera després de dos anys de no poder prestar-se, a causa de les restriccions imposades per la pandèmia. Per aquest motiu, per part de l’Ajuntament, s’ha fet un treball intens de manteniment, millora i renovació de les instal·lacions.

La regidora d’Educació, Selene Blázquez, destaca “l’acceptació que sempre han tingut les ludoteques del nostre municipi, per part de les famílies, ja que aporten una alternativa per als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys durant les vesprades”.

Directe