Diputació aprova un segon paquet d’ajudes Covid a l’oci nocturn per valor de 171.000 euros

Al 2021 ja es va resoldre una primera remesa de subvencions de 117.000 euros

La comissió permanent del Patronat Provincial de Turisme ha donat llum verda hui a la concessió definitiva de 171.000 euros en ajudes a establiments de l’oci nocturn, per a pal·liar les greus conseqüències que va originar en el sector el llarg període de tancament que va ser necessari realitzar a conseqüència de la pandèmia. L’import de les subvencions és de fins a 20.000 euros i cobreixen fins al 80% de la despesa. Aquestes ajudes se sumen a les concedides el 18 de novembre de 2021 per un import de 117.000 euros, la qual cosa suma un total de 288.000 euros

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha explicat que “arribem al final d’un llarg procés en el qual des del primer dia, aquesta Diputació es va posar al costat de tots els sectors especialment castigats per la crisi Covid, arbitrant una partida pressupostària extraordinària per a atendre les necessitats de l’oci nocturn per entendre que les circumstàncies així ho requerien”.

La diputada “recorda que ho vam fer malgrat ser una matèria en la qual no tenim competències i per a la qual, en conseqüència, administrativament resultava complicat posar en marxa una línia d’ajudes”.

No obstant això, “sent plenament conscients de la transcendència del problema, brindem tota la nostra col·laboració i vam posar en contacte als nostres tècnics amb els representants empresarials del sector, a fi de trobar una fórmula viable administrativa i legalment per a posar en marxa aquestes subvencions que, hui, finalment s’han resolt”.

Virginia Martí ha recordat que la present legislatura “ha sigut extraordinària en tots els sentits i hem hagut de donar moltes respostes inesperades i als recursos dels quals disposem el millor destí possible. Era el que corresponia fer i s’ha fet”.

Castelló
Sènior

En el transcurs de la reunió també s’han aprovat la concessió i la justificació de pagament de 3.529 places del programa ‘Castelló Sènior 2021-2022’ per valor de 401.130 euros, corresponents al torn de viatges realitzats entre els mesos de maig i juliol de 2022.

Directe