Benicarló invertirà 184.000 euros en l’asfaltat de carrers

Es millorarà l’estat del camí Mallols, el carrer Peníscola i el grup de vies al nord del carrer de Sant Francesc

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Benicarló ha aprovat el projecte d’asfaltat de carrers en tres zones de Benicarló: el camí de Mallols (en el tram que va des de l’antiga N340 fins a l’alçada del ferrocarril), el carrer de Peníscola (des de Passeig Marítim fins a l’avinguda de les Corts Valencianes) i les vies que queden al nord del carrer de Sant Francesc (carrers del Dr. Fos, Sant Pere d’Alcàntara, Campaners, San Vicent Ferrer, Santa Bàrbara, Santa Càndida i Santa Isabel). Les zones a adequar cobreixen una superfície total de 8.347 metres quadrats de vies urbanes.

L’asfalt d’aquestes vies s’ha anat deteriorant al llarg dels anys degut a l’ús habitual al que estan sotmeses, a les inclemències meteorològiques o a execucions puntuals de canalitzacions. L’objectiu d’aquestes accions és possibilitar la circulació tant dels vehicles com dels vianants i augmentar al mateix temps la comoditat i la seguretat en la circulació.

Les obres consistiran en l’aplicació d’una nova capa de rodament per a les vies de les tres zones i, al carrer de Peníscola, també es durà a terme un fresat previ a l’asfaltat per tal de reduir el bombeig de la via i millorar-ne l’accessibilitat.

S’ha establert un pressupost de 184.331,96 euros per a les obres, que sortiran a licitació al llarg de les properes setmanes. Un cop comence l’actuació, el termini d’execució previst serà de sis setmanes.

Directe