Villores aprova en assemblea veïnal el compte general de 2021 amb un benefici de 193.000 euros

Els veïns voten també per l'adhesió al programa "Smart Villages"

Villores aprova en assemblea veïnal el compte general de 2021 amb un benefici de 193.000 euros

Aquesta setmana Villores ha celebrat una assemblea veïnal extraordinària i urgent amb l’objectiu de presentar dos punts per a la seua aprovació, com són els comptes generals del 2021 i l’adhesió del municipi al programa Smart Villages de la Diputació. Els dos punts s’han aprovat per unanimitat i han facultat a la corporació municipal a portar a terme aquestes mesures.

Pel que fa al compte general, els resultats han sigut molt positius, obtenint un benefici de 193.000 euros. La política econòmica de l’Ajuntament ha permés liquidar el deute amb proveïdors, que ascendia a 70.000 euros. Per altra part, el termini mitjà de pagament de factures s’ha reduït dràsticament gràcies a aquestes accions.

Iván Guimerà és l’alcalde de Villores

Per altra part, l’Ajuntament de Villores ha aprovat adherir-se al programa Smart Villages, de la Diputació de Castelló, cosa que permetrà al municipi participar en l’acord marc per l’energia elèctrica que l’ens provincial traurà a licitació properament.

Amb aquesta assemblea extraordinària i urgent, l’Ajuntament de Villores ha solucionat dues qüestions apremiants per a la gestió municipal dels propers mesos.

Directe