El PSPV busca “renovar per un tercer mandat la Generalitat, les alcaldies i revalidar la Diputació”

Els socialistes dels Ports-Maestrat enceten curs polític a Alcalà de Xivert amb la mirada en les eleccions

El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, ha reivindicat les polítiques dels governs socialistes com “la millor resposta als temps d’incertesa que ens ha tocat viure”. “Hem apostat per enfortir l’Estat de Benestar, reforçant els serveis públics, aprofundint en la recuperació econòmica i millorant les condicions de vida dels castellonencs i castellonenques”. En aquest sentit, ha assegurat que “és el moment d’explicar la nostra gestió i sentir-nos orgullosos pel treball que realitzem cada dia”.

D’aquesta manera s’ha expressat el secretari general provincial durant l’acte d’obertura del curs polític del PSPV-PSOE d’Els Ports-Maestrat, on ha afirmat que “el projecte del Partit Socialista està més viu que mai perquè està als carrers i en la gent dels nostres pobles”. Així, Falomir ha animat als companys de les comarques del nord a continuar obrint el projecte socialista a les aportacions sempre benvingudes dels nostres veïns i veïnes, “perquè en escoltar està l’essència de la política, és servei públic en estat pur”.

Eleccions

Segons ha explicat, “iniciem un curs polític de cara a les eleccions de 2023 en què necessitarem la implicació i el treball de tota la militància per a renovar per un tercer mandat la presidència de la Generalitat, les alcaldies i revalidar el govern de la Diputació”. “Només així podrem continuar impulsant els canvis socials que s’han produït en els nostres municipis des que governa el PSPV”, ha afirmat.

Per la seua part, la secretaria general comarcal, Ana Besalduch, ha assegurat que “el PSOE representa un model de govern creïble i efectiu que posa sempre per davant els avanços socials i la dignitat de les persones, i que s’ha mostrat compromés amb el desenvolupament de les comarques del nord”. L’acte ha comptat també amb la intervenció del secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñóz, i el portaveu del PSPV en Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera.

Directe