“Els problemes a Neurologia de l’Hospital comarcal de Vinaròs aguditzen el caos sanitari”

"Quan pensen prendre’s seriosament la situació de l’Hospital?", es pregunta el popular Amat

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, s’ha mostrat avui contundent en afirmar que “la situació a l’Hospital comarcal de Vinaròs està arribant a un punt insostenible després de fer-se públic el comunicat del Col·legi de Metges de Castelló alertant del tancament del servei de neurologia”.

Amat ha recordat que “l’UCI va estar a punt de tancar-se i segueix sense una solució definitiva, hi ha problemes en salut mental, en urologia, en dermatologia, ara es denuncia el tancament del servei de neurologia, la situació no millora, s’incrementen els problemes i cal una acció concreta, eficaç i immediata”.

Els populars han lamentat alhora “el silenci de l’Alcalde, Guillem Alsina, que roman callat sense defensar els interessos dels vinarossencs per no incomodar la gestió del PSPV-PSOE al capdavant de la Conselleria de Sanitat”.

Juan Amat ha afirmat que “necessitem que s’assumeixin responsabilitats a la Conselleria de Sanitat i que deixin de mirar cap a una altra banda. Alhora que demanem a l’alcalde que posi per davant la salut dels vinarossencs al seu interès partidista. Alsina amb el seu silenci mostra una actitud servil envers el seu partit, que perjudica Vinaròs”.

Finalitzava Amat comprometent-se “a seguir reclamant allò que els vinarossencs necessiten, a alçar la veu davant la Conselleria per reclamar les solucions que necessita l’Hospital i denunciant la deixadesa de l’Alcalde que ni tan sols reivindica per no incomodar el seu partit”.

Directe