Guillem Alsina es presenta a la reelecció com alcalde de Vinaròs

Destaca que Vinaròs té projectes en marxa "molt avançats i que al costat del seu equip vol acabar"

Edu Barberà i Guillem Alsina, en roda de premsa

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina ha confirmat avui que es presenta a la reelecció com a alcaldable del PSPV a la ciutat de Vinaròs. Alsina ha estat acompanyat pel secretari general local, Edu Barberà, qui ha recordat el procés democràtic que segueix el partit socialista per a l’elecció de candidat. Arribat el termini no ha presentat la sol·licitud de primàries pel que l’actual alcalde, Alsina va presentar el dia 12 d’aquest mes la documentació per a ser de nou el candidat a l’alcaldia, que serà ratificat per l’assemblea de militants la setmana vinent.

Barberá ha assenyalat que “l’Executiva local es posa a la disposició del candidat per a l’elaboració del programa electoral i la confecció de la llista municipal”.

Per la seva part Alsina ha afirmat que “és un honor ser de nou el candidat”. Ha destacat que “hi ha projecte en marxa i molt avançats que al costat del seu equip vol acabar com l’agenda 2030, l’estratègia EDUSI o el programa Edificant”. En aquest aspecte ha esmentat els projectes d’ampliació del José Vilaplana “i el nou centre d’educació especial com els més imminents després de la inauguració del nou Jaume I”.

Alsina ha qualificat la legislatura com a dura recordat “els esforços i sacrificis als quals ha obligat la Covid i ara els que provoca la guerra a Ucraïna”.

L’actual alcalde de Vinaròs ha deixat clar que de cara al futur el PSPV considera que “si es dona el cas, els seus socis naturals són Totes i Tots Som Vinaròs i Compromís” malgrat el desacord que es va registrar amb els primers per un tema que va costar el càrrec a un regidor a causa d’un regal de mal gust que va provocar l’eixida del govern de TSV.

Directe