El PP demana compensacions per als 39 pobles afectats per la renúncia d’Electra

En la seua majoria xicotets municipis que van quedar subjectes a aquest contracte

Mª Ángeles Pallarés és la portaveu adjunta del PP en Diputació

El Partit Popular de la província de Castelló defensarà en el pròxim ple als 39 municipis afectats per la renúncia de la companyia Electra i a les 6 empreses públiques que també estaven subjectes a aquest contracte subscrit a través de la central de compres de la Diputació.

Ho farà amb una iniciativa que reclama una línia d’ajudes que compense les despeses extraordinàries als quals tots aquests organismes han hagut de fer front per a pagar la tarifa elèctrica en un mercat alcista després que l’empresa contractada a través de la Diputació renunciara al contracte el 16 de novembre de 2021.

“Durant quasi un any la Diputació ha abandonat a la seua sort a 39 poblacions, en la seua majoria xicotets pobles de l’interior de la província, i també a empreses públiques que van quedar subjectes a aquest contracte. Ara, aqueixa mateixa Diputació ha de ser capaç de suplementar totes les despeses extraordinàries als quals han hagut de fer front durant aquests mesos per la incapacitat de gestió manifesta demostrada per PSOE i Compromís”, ha assenyalat Mª Ángeles Pallarés, portaveu adjunta del PPCS en Diputació.

Per a Pallarés, “la indolència dels dos partits que hui governen la Diputació ha deixat en el més absolut desemparament a municipis que han vist en aquests mesos com les tarifes elèctriques multiplicaven fins per quatre els costos de l’electricitat respecte al passat any”. “I la Diputació, malgrat els continus requeriments que hem fet des del PP, ha continuat impassible fins al punt que va tardar un any a fer-se efectiu el nou contracte”. “I en el PP tenim clar que no es poden crear ajuntaments de primera o de segona, tota la nostra província mereix el mateix tracte i la mateixa diligència i resposta en el servei”.

Finalment, Pallarés ha fet una crida a l’esforç. “Aquesta Diputació hauria de sacrificar-se més per la província. Treballar per auxiliar en lloc d’ignorar les crides de socors de pobles que es veuen incapaços d’assumir despeses desorbitades”. “En el PP tenim clar que l’objectiu es diu Castelló i estem preparats per a deixar-nos la pell per aquesta província”, ha conclòs la portaveu adjunta del PPCS en Diputació.

Directe