El PP denúncia que el carrer Camaraes està sense acabar i ningú explica la raó

Lluis Gandia diu que “Alsina va anunciar que les obres estaven finalitzades, però segueix faltant-ne una part”

El Partit Popular de Vinaròs, a través del seu portaveu adjunt Lluís Gandía, ha tornat a posar en relleu el nyap que suposa “haver deixat el carrer sense acabar i que passin els mesos sense que ningú expliqui la desatenció d’aquesta situació”.

Gandía recordava que “Guillem Alsina va anunciar el final de les obres en aquest carrer ja fa diverses setmanes i des del Partit Popular li recordem que queda una part sense acabar i que ningú ha explicat la raó”.

Des de les files populars han lamentat que “l’Alcalde estigui més pendent de les seves fotos que dels vinarossencs i li demanem que es posi les piles per acabar amb aquests nyaps”.

El portaveu adjunt dels populars finalitzava afirmant que “han estat diversos els veïns que han acudit a nosaltres davant de la desatenció d’Alsina i el seu govern, que no només no ha donat solució a la situació, sinó que ni tan sols és capaç de donar-los una explicació que justifiqui el fet que s’hagin deixat un tros de carrer sense fer”.

Directe