Alcalà-Alcossebre recolza la recollida de signatures perquè la Generalitat amplie el servei d’ambulància al municipi

Se n'han recollit ja 3.638

L’Alcalde d’Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, s’ha reunit avui amb la família d’Alcalà de Xivert que va iniciar el mes de juny passat una recollida de signatures reclamant a la Generalitat Valenciana que s’amplie el servei d’ambulància en la localitat ja que van haver d’esperar 40 minuts al fet que l’ambulància arribés per a atendre un familiar que va sofrir una indisposició al carrer. Arran d’aquest incident, es va iniciar la recollida de signatures, en considerar que la població no està prou ben atesa en comptar únicament amb una sola ambulància durant 12 hores, per a atendre els dos nuclis, Alcalà i Alcossebre. En total, s’han aconseguit recollir 3.638 signatures, que es presentaran davant la Conselleria de Sanitat, sol·licitant que es dote al municipi d’una major cobertura de transport sanitari d’emergència, que han posat en coneixement de l’Ajuntament sol·licitant que done suport a aquesta reivindicació.


L’Alcalde Francisco Juan ha mostrat el seu suport a aquesta recollida de signatures recordant que “des de l’Ajuntament portem des de l’any 2019 demanant a la Conselleria de Sanitat que s’amplie el servei d’ambulància de 12 hores i que passe a ser 24 perquè es puguen cobrir les necessitats de la nostra població, que augmenta de manera considerable en determinades èpoques de l’any” i recordava que “les reivindicacions del nostre municipi respecte a la millora del servei de transport sanitari d’emergència ja ens van portar a demanar que la base de la SAMU s’instal·lés en el nostre municipi, per la nostra distància fins a l’hospital de Vinaròs, que és el nostre centre de referència, o l’augment de la població, però no es van tenir en compte” i lamentava que “haja hagut de passar una desgràcia i que haja de ser la ciutadania la que es mobilitze perquè, des de la Conselleria de Sanitat, es consciencien que aquesta és una reivindicació molt necessària ja que l’atenció i la salut dels nostres veïns i veïnes està en joc”.

Directe