Ronchera destaca la inversió per a promoure la inserció laboral

La Generalitat i la Diputació impulsen plans d’ocupació per a joves i persones en situació de desocupació de llarga durada, en risc d’exclusió social i sense prestacions per atur

El portaveu municipal socialista, en una imatge d'arxiu

El portaveu socialista a l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, destaca que els plans d’ocupació de la Generalitat i de la Diputació de Castelló donaran una oportunitat laboral digna de fins a un any a veïns i veïnes del municipi en situació de desocupació. Ronchera assegura que per al Partit Socialista “és una prioritat absoluta generar llocs de treball i combatre la precarietat laboral”, un problema estructural que, segons apunta, “és una de les senyes d’identitat i una herència enverinada de les polítiques d’ocupació del Partit Popular”.

El regidor socialista subratlla que “cal mantindre tot el suport a les persones de la localitat sense treball i oferir-los les eines necessàries perquè es reciclen a nivell laboral a través de la formació professional”. És així, ampliant coneixements, diu, “com facilitarem el seu accés al món laboral i que siga amb un contracte indefinit”. La inversió d’ambdues administracions a la localitat és de 75.000 euros.

Joan Ronchera assenyala que tots tres programes, Empuju, Explus i el Pla Provincial d’Ocupació, donen total cobertura a persones aturades de llarga durada i sense cap prestació social, joves i en risc d’exclusió social. “L’ocupació és una prioritat absoluta”, finalitza.

Directe