El PSPV de Peníscola exigeix més mitjans per a la prevenció i lluita contra els incendis

Els socialistes demanen que es continue augmentant el pressupost

La portaveu socialista Isabel Esbrí

El Partit Socialista de Peníscola exigirà durant el plenari del mes de setembre que la Generalitat Valenciana continue augmentant el pressupost en prevenció d’incendis. La portaveu socialista al municipi, Isabel Esbrí, ha destacat que “des que Ximo Puig governa la Generalitat la inversió en extinció d’incendis ha augmentat més d’un 25%”.

Així doncs, en la moció que presentaran al mes de setembre els socialistes també demanaran “la posada en marxa d’ajudes als afectats. En especial als ramaders i als agricultors”. En aquesta línia, Esbrí ha assegurat que cal crear ajudes per a la replantació i la reparació de camins i infraestructures afectades pels incendis i impulsar la creació d’oficines d’atenció i assessorament per als afectats per incendis.

“Els incendis de Bejís i la Vall d’Ebo ens han demostrat la importància de tindre uns bons serveis públics en la lluita contra el foc”, ha afirmat Esbrí. A més a més, la portaveu del PSPV de Peníscola ha mostrat el seu agraïment a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, als bombers de la Diputació de Castelló, així com a tot el personal a càrrec de les administracions que ha treballat per a minimitzar l’impacte en la mesura que ha estat possible de tan devastadors incendis.

Directe