El PP denuncia l’increment la criminalitat el primer semestre de l’any a Vinaròs

Asseguren que entre gener i juny els robatoris s’han duplicat en relació amb l’any passat

El portaveu popular Juan Amat, en una imatge d'arxiu

El Partit Popular de Vinaròs ha sol·licitat avui, a través del seu portaveu municipal Juan Amat, “una presència policial més gran davant les preocupants dades del Ministeri de l’Interior en què s’acredita un increment del 5% en els delictes denunciats durant el primer semestre del 2022 en relació amb el mateix període de l’any anterior”.

Amat ha indicat “ens preocupa la vulnerabilitat de la costa nord, la costa sud i la zona de l’ermita. Volem que Vinaròs sigui una ciutat segura per a tots els nostres veïns i les dades conegudes que han duplicat els robatoris amb força a domicilis respecte a les dades de fa un any evidencien un increment elevat que mereix que es doni a conèixer i es prenguin mesures”.

Els populars han lamentat que “de nou els vinarossencs tinguin que veure com el govern municipal ignora aquestes dades perquè contradiuen el que se’ns ha volgut vendre des de la regidoria de Governació, instal·lats en una campanya de propaganda en què donen a conèixer fets anecdòtics, com la incorporació d’un gos a les tasques policials, però dades rellevants que evidencien la veritable situació del municipi en matèria de seguretat són silenciades per tal que no es pugui qüestionar la manca de mesures efectives que tractin de corregir una tendència que a totes llums és preocupant. L’alcalde i regidor de governació no ha considerat oportú informar d’aquest increment de la criminalitat a la nostra població, en una demostració més que desatén les seves obligacions”.

El portaveu dels populars ha assenyalat que “sabem que tant la Policia Local com la Guàrdia Civil estan fent una gran feina, però veiem que es necessiten més efectius per garantir la seguretat ciutadana i, mentre en altres municipis es reclamen més efectius de la Guàrdia Civil o s’incrementa la plantilla de la Policia Local aquí l’únic que s’incrementa és la propaganda alhora, per cert, que els índexs de criminalitat”.

Amat finalitzava assenyalant “és preocupant que en aquest municipi que, pel que es veu, no només s’amaguen els que delinqueixen sinó també el seu Alcalde i regidor de Governació que hauria d’explicar aquestes dades i, sobretot, les mesures que es pensen adoptar per posar fi a aquesta tendència a l’alça. Però a Vinaròs, lamentablement, ja sabem que si no hi ha foto a fer, l’Alcalde no apareix”.

Directe