L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aprova la licitació de l’ampliació del CEIP La Mola

Per a iniciar el procés d'adjudicació de les obres que compten amb un pressupost de 3.280.384 a càrrec del Pla

El ple de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha donat llum verda a la licitació de les obres d’ampliació i reforma del CEIP La Mola, incloses en el Pla Edificant. Amb aquesta aprovació dels plecs per a la licitació, s’avança cap a l’adjudicació i, per tant, s’està més prop de l’inici de les obres. El pressupost basi de la licitació és de 3.280.384 euros i els plecs es publicaran en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, perquè les empreses interessades puguin presentar-se.


L’Alcalde Francisco Juan destacava que “per a arribar al punt en el qual estem, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de tota la tramitació relativa al Pla Edificant. Per part de la Generalitat, s’aporten els recursos econòmics perquè l’obra puga ser una realitat” i apuntava que “existeix preocupació per l’augment dels preus del sector de la construcció encara en què confiem en què s’assegurarà la quantitat econòmica necessària”.


Aquesta reforma i ampliació solucionarà els problemes de falta d’espai que sofreix actualment el centre ja que està previst reformar l’edifici ja existent en la zona de menjador i cuina i construir un nou edifici de dues plantes per a aules d’Infantil i Primària, tenint en compte que el centre comptarà amb una línia més en cada etapa. En la planta inferior, amb accés directe des del carrer, s’assegura la independència de la zona d’infantil, que constarà de sis aules que estaran directament connectades amb el pati. En la planta alta, amb accés directe des del carrer superior i comunicat amb l’edifici, se situaran les aules polivalents de primària. El punt d’unió entre l’edifici antic i el nou genera un espai en la planta inferior d’Infantil, sota el pas d’un edifici a un altre que s’aprofita per a generar un pati cobert per a Infantil. El nou edifici s’emplaçarà en un solar annex, de 2.600 metres quadrats, de propietat municipal.

Directe