“Tot el que siga millorar comunicacions és el millor que pot haver-hi”

Alcaldes dels Ports valoren la inauguració de la nova N-232

Blai Peñarroya president de la Mancomunitat Comarcal Els Ports: “Per fi podem dir que la nova N232 és ja una realitat. El nou traçat de la infraestructura servirà per millorar la vertebració del nostre territori. Reduint els temps de forma significativa i aportant noves oportunitats de futur per a la gent de la comarca. Una nova realitat fonamental i necessària”.

Mireia Mestre, alcaldessa de Cinctorres: “Pense que és molt positiu a nivell comarcal perque millore moltíssim les comunicacions, redueix el temps d’arribada a l’hospital que tenim més proper, també veig que pot ser un bon revulsiu a nivell industrial perquè les comunicacions que apropen la costa amb els ports, els trens i altres pot ser molt positiu i també especialment en el tema turístic perque acurtarà també els temps per als viatgers. Pense que és una notícia molt positiva per a tota la comarca”.

Jorge Royo, alcalde de la Mata: “Per als veïns de la mata és genial. Tot el que és millorar comunicacions per als veïns és el millor que pot haver-hi, perque el problema que tenim ací és que per anar a Vinaròs a l’Hospital costa hora i mitja, i millorant eixe tram en una hora estarem a Vinaròs. I quan arreglaran l’altre tram de Morella Sud-La Torreta serà encara millor. Jo baixe quasi totes les setmanes a Vinaròs, igual que molts veïns”.

Iván Guimerà, alcalde de Villores: “Les obres de l’N-232 són una fita històrica per a la nostra comarca, ja que connecta de forma molt directa la costa amb l’interior fent que desapareguen barreres de cara a la lluita contra el despoblament i això suposa estar més connectats a serveis com pot ser l’Hospital de Vinaròs. De cara també al turisme és un gran incentiu perquè nous visitants puguen vindre a la nostra comarca. Jo crec que també s’ha de recalcar que tot i que tenim aquesta nacional prou millorada hem de reivindicar un transport públic a comanda que actualment no tenim a la nostra comarca”.

Directe