El PP demanarà al ple de Diputació SAMU amb metges, més consultoris i helisuperficies

Marta Barrachina vol "recuperar la qualitat en l'assistència sanitària"

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina anuncia que el PP de Castelló presentarà en el ple de la Diputació de dimarts “una bateria de propostes sanitàries per a revertir el col·lapse actual que pateixen els ciutadans davant la falta de planificació del Govern socialista de Puig”.

La presidenta provincial del PP de Castelló afirma que “l’augment dels reforços és una prioritat per a recuperar la qualitat en l’assistència sanitària a les comarques castellonenques i centra les demandes en la necessitat que les ambulàncies SAMU presten servei amb metge les 24 hores segons dicta la normativa, s’òbriguen més consultoris mèdics i es reforcen els serveis sanitaris a l’interior així com que s’executen les helisuperficies pendents per a reduir el temps de resposta davant qualsevol emergència”. “Les ambulàncies SAMU han de tindre metge segons la normativa, necessitem més consultoris i reforços a l’interior així com que es materialitzen les helisuperficies pendents”, subratlla Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló incideix “en la necessitat urgent que es contracten mèdics i personal sanitari que permeten obrir més consultoris a la província de Castelló ja que en el plena campanya d’estiu només s’han obert set dels 17 consultoris que demanava el PP, i els que estan oberts només atenen mitja jornada”. “Cal que es treballe de manera urgent des de la Conselleria de Sanitat perquè els castellonencs tinguen la cobertura assistencial que mereixen”, recalca.

El PP de Castelló també exigeix al Govern socialista de la Diputació que “execute les set helisuperficies que hi ha pendents a la província de Castelló per a garantir una resposta sanitària eficaç en totes les comarques castellonenques”. La presidenta provincial del PP de Castelló insta el PSOE “a realitzar les helisuperficies sol·licitades pels municipis amb la mateixa celeritat que la de Suera”, localitat de la qual és alcalde el president socialista de la Diputació.

“De les xarxa de 25 bases previstes en l’inici de la legislatura, la realitat és que hui, quasi tres anys després que arribara el PSOE al Govern de la Diputació, només s’ha promogut una, a Suera”, explica Marta Barrachina. “No podem permetre que continuen pendents helisuperficies en diferents punts de la província on és necessari millorar la resposta en les emergències per a afermar al màxim la seguretat sanitària en les huit comarques de la província de Castelló”, conclou Marta Barrachina.

Directe