La Policia Local de Vinaròs es reforça per a l’estiu

L'objectiu és prevenir actes delictius, donar una major seguretat i millor atenció policial

La Policia Local de Vinaròs es reforça per a l’estiu

Una vegada finalitzades la Fira Festes de Sant Joan i Sant Pere, per part de la Policia Local de Vinaròs, com en anys anteriors, ha reforçat la presència d’agents en tota la zona costanera de la localitat. Per això, i especialment les vesprades i nits del divendres, dissabte i diumenge, es reforça la presència policial en el passeig marítim, amb patrulles a peu o bé amb bicicleta, amb l’objectiu de donar una major seguretat i prevenir la venda ambulant sense autorització, coneguda com a “top manta”. En aquest sentit, cal recordar que l’Ordenança de Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Vinaròs en el seu article 12.2 “prohibeix la venda ambulant en els espais públics de qualsevol classe d’aliments, begudes o altres productes, així com l’adquisició d’aquests”.

Igualment, la Policia Local al llarg de tot l’estiu realitzarà vigilàncies amb el dron en les zones d’estacionaments de vehicles que hi ha prop de les cales en les zones turístiques nord i sud. En aquest cas, la finalitat és evitar robatoris en els interiors dels vehicles, perquè en molts casos els possibles lladres aprofiten el fet que el cotxe està estacionat en una zona allunyada de la cala, fora de la vista dels propietaris, per a realitzar el furt. La Policia Local a través dels vols amb el dron reforçarà la vigilància per a evitar aquest tipus de robatoris.

L’alcalde i regidor de Governació, Guillem Alsina, ha destacat que “el cos de la Policia Local de Vinaròs està format per professionals que realitzen una gran tasca per garantir la seguretat de tota la ciutadania, a més d’intervenir com a mediadors per a la resolució de conflictes”. En aquest sentit, Alsina insistia que des de l’Ajuntament sempre oferirem el màxim suport possible al cos amb millors equipaments i prestacions perquè els agents puguen seguir oferint un servei de qualitat.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “és molt important el treball de la Policia Local perquè els agents són el primer contacte amb la ciutadania, per tant és fonamental oferir una atenció propera per a resoldre dubtes i sobretot afavorir la resolució de conflictes de forma pacífica”. Així mateix agraïa la tasca dels agents per l’esforç realitzat al llarg de l’any i en especial durant la celebració de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere.

Directe