El PP denuncia que el PSOE de Morella “vota en contra que la SAMU atenga sempre amb un metge”

Jesús Lecha ha presentat una proposta al ple "que el PSOE ha rebutjat"

El Partit Popular denúncia que el PSOE de Morella “vota en contra que es complisca la normativa per a que l’ambulància SAMU amb seu en la localitat i que dona servei a tota la comarca dels Ports preste servei les 24 hores amb un metge”. El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Morella, Jesús Lecha, ha presentat una proposta en el ple municipal “que l’equip de govern socialista ha rebutjat malgrat la falta de metge en l’ambulància SAMU de Morella en plena campanya estival”.

“El servei de SAMU és un Servei d’Ajuda Mèdica Urgent que implica la presència d’un metge en aquestes ambulàncies. No és una opció, és una necessitat. Una ambulància SAMU sí o sí que ha de comptar amb un metge per a prestar el servei amb les garanties que mereixen els morellans i tots els veïns de la comarca dels Ports”, reivindica l’edil del PP a l’Ajuntament de Morella.

A l’entendre dels populars, “el col·lapse sanitari i el dèficit de personal han aconseguit tal magnitud que fins als metges han alçat la veu en contra del conseller de Sanitat per les seues afirmacions respecte a que les infermeres i el conductor específic estan capacitats plenament per a portar l’ambulància SAMU”. “La labor d’un metge en les ambulàncies SAMU és fonamental per a atendre les emergències i poder comptar amb tots els mitjans necessaris per a salvar vides, i el Partit Popular vol que tots els morellans i el conjunt dels veïns de la comarca dels Ports tinguen la sanitat de qualitat que mereixen”, subratlla Jesús Lecha.

La “negativa del PSOE al fet que l’ambulància SAMU amb seu a Morella preste servei les 24 hores del dia amb un metge no ha sigut l’única negativa de l’equip de Govern socialista a les peticions del PP per a millorar el servei sanitari a la comarca” donat que “el PSOE de Morella tampoc ha considerat necessari votar a favor de la nostra proposta de reforçar la plantilla i els serveis a l’Hospital Comarcal de Vinaròs”, recorda el regidor del PP. “Lamentem que per al PSOE de Morella siguen més importants unes sigles polítiques que els interessos i necessitats dels morellans, més si cap quan estem parlant de la sanitat, un servei que és prioritari”, subratlla Jesús Lecha.

El portaveu popular també apunta que “el PSOE té la cara de dir-los als veïns de Morella que som uns privilegiats en serveis sanitaris, encara que el SAMU no dispose de metge les 24 hores ni l’Hospital Comarcal de Vinaròs compte amb els recursos necessaris per a atendre els ciutadans ni per a donar resposta a les necessitats dels propis professionals sanitaris”.

Directe