El jardí de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre estrena enllumenat

La millora s’ha finançat a través dels Pressupostos Participatius de 2021

Aquesta setmana s’ha instal·lat l’enllumenat al jardí de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre, un projecte inclòs en els Pressupostos Participatius de 2021 que suposarà una millora significativa per a aquest espai de més de 3.000 metres quadrats ubicat a l’avinguda del Maestrat.

Concretament, s’han instal·lat set punts de llum a una altura de 4 metres, amb la finalitat que l’entorn quede adequadament il·luminat. El model de lluminària instal·lada és un model amb reducció d’enlluernament amb 40W de potència i tecnologia LED.

Pel que fa als fanals, inclouen tractament anti-orines en la part inferior, concretament fins a una alçada d’un metre.

Paral·lelament, s’ha col·locat una passarel·la feta amb travesses de fusta integrada en la zona de la gespa a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Ocupació Et Formem Benicarló, dins del projecte formatiu de Jardineria adreçat a persones en situació de vulnerabilitat.

El projecte ha tingut un cost de 24.200 euros.

Directe