El PP denuncia que s’ha perdut subvenció per les inundacions per tramitar-ho malament

Adell diu que l'Ajuntament de Vinaròs perd "milers d'euros per no fer la feina de manera eficaç"

El regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Vinaròs, Luis Adell

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Luis Adell, ha informat sobre una subvenció perduda pel govern de Guillem Alsina per tramitar malament l’expedient i no ajustar-se a les bases de la convocatòria.

Els populars han donat a conèixer que “en concret es tracta d’una subvenció de la Generalitat Valenciana destinada a obres per a proveïment d’aigua o defensa contra les inundacions que s´ha perdut per no ajustar-se la petició de l´Ajuntament de Vinaròs als requisits de la convocatòria”.

Adell recordava que “tenim un equip de govern molt disposat a anunciar qualsevol xicoteta acció però que amaga als vinarossencs la informació que no els interessa i que suposa perdre desenes de milers d’euros per no fer la seva feina de manera eficaç”.

El regidor popular finalitzava exigint al govern “menys publicitat i més feina per fer de Vinaròs la ciutat amb els serveis i infraestructures que mereixen els vinarossencs”.

Directe