El pou Llargueres II proveirà d’aigua a Vilafranca i Benassal aquest estiu

Es soluciona un dels històrics problemes

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, ha anunciat que el pou Llargueres II proveirà d’aigua a Vilafranca i Benassal aquest estiu. Així s’ha constatat en la visita que ha realitzat l’alcaldessa amb el diputat provincial, Ignasi García, l’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, regidors de Vilafranca i Benassal i tècnics de la Diputació.

Silvia Colom ha agraït l’esforç realitzat per la Diputació per a finalitzar els treballs que han fet possible la posada en marxa del pou II. Així mateix, ha incidit en el treball conjunt realitzat pels consistoris de Vilafranca, Benassal i la Diputació per a solucionar la complexitat tècnica de l’actuació.

D’aquesta manera el pou permetrà garantir el subministrament necessari per a Vilafranca i Benassal després d’anys d’esforços i inversions. Sílvia Colom ha mostrat la seua satisfacció perquè la posada en marxa del pou obre una nova perspectiva de desenvolupament per a Vilafranca i soluciona un dels històrics problemes del municipi, com ha estat el proveïment d’aigua.

“Tots els alcaldes i totes les corporacions locals de Vilafranca han treballat en les últimes dècades per proveir al poble i la seua indústria de l’aigua necessària per al seu desenvolupament, aquest és un pas més i confiem que siga el definitiu perquè deixem de tenir problemes de proveïment. No podem més que agrair la disposició dels tècnics i càrrecs polítics que ens han prestat el seu suport a satisfer aquesta necessitat”.

Directe