L’Ajuntament ha tret a licitació l’asfaltat del camí de les Carretes

El preu de sortida és de 139.937€ amb l’objectiu de millorar al paviment del vial per oferir una major seguretat viària

L’Ajuntament ha obert el procés de licitació per asfaltar un tram del camí de les Carretes, a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana dintre del programa AGMIA. En total es tracta d’un pressupost de sortida de 139.937€ finançat al 100% per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Les feines consistiran en la millora de l’asfalt en el tram més malmès pel pas del temps i les pluges, en concret des del pas superior a l’autopista fins a l’encreuament amb el camí de Peníscola, en total 2,7 quilòmetres de llargària, amb una amplada de 6,5 metres. Es farà la reparació del traçat de la carretera amb l’anivellament i compactació del vial, amb la posterior aplicació d’una capa d’asfalt, a més d’incloure la neteja de les restes vegetals del marge del camí.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que és important sol·licitar subvencions a les administracions superiors per poder millorar l’estat dels vials del municipi. En aquest sentit, comentava que “Vinaròs compta amb una extensa xarxa de carreteres i camins en el terme municipal, on l’Ajuntament cada any realitza un important esforç per actuar i millorar els vials que més ho necessiten, a més de sol·licitar les corresponents ajudes a les administracions superiors”.

Amb la licitació publicada les empreses podran presentar les seves ofertes, un cop adjudicades es preveu que les obres s’executen en 10 dies.

Directe