El PP de Vinaròs denuncia que es reinicia la zona blava sense reconèixer els abonats

Amat afirma que “loes queixes dels usuaris posen en relleu la incapacitat municipal”

Juan Amat és el portaveu popular a l'ajuntament de Vinaròs

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha comparegut avui en roda de premsa per “posar en relleu la incapacitat del govern municipal en qualsevol tema de la gestió municipal. És sorprenent que un contracte del qual va derivar una sèrie de problemàtiques per la manca de supervisió del mateix, responsabilitat de l’Alcalde, i que ha derivat que durant mesos no hem tingut el servei de zona blava amb la problemàtica de trobar aparcament al centre que repercuteix en comerç i hoteleria, s’iniciï repetint les anomalies del que ja va ser rescindit”.

Amat ha afirmat que “han tingut mesos més que suficients per articular una nova proposta, però ens trobem que es posa en marxa i es fa sense habilitar els mecanismes necessaris per reconèixer com a abonats aquells veïns que ho volen ser, i això comporta perjudicis importants per a aquests usuaris”.

El popular ha assenyalat també que “a dia d’avui veïns que tenien el seu abonament als aparcaments subterranis no en tenen i això dificulta el seu dia a dia, i davant d’això veiem un alcalde de vacances i ningú del seu equip de govern dóna explicacions, una vegada més la tècnica habitual del Sr. Alsina, que davant dels problemes s’amaga”.

Des de les files populars s’ha estat contundent en afirmar que “algú ha de donar explicacions i aportar solucions. No és de rebut que a les persones que truquen a l’Ajuntament se’ls digui que la condició d’abonat se’ls reconeixerà al setembre. El reconeixement de la condició d’abonat és marcat pel plec de clàusules, per la qual cosa no té nom que es posi en marxa un contracte com el de la zona blava sense habilitar el mecanisme que permeti accedir a la condició d’abonat”.

Amat ha finalitzat “exigint explicacions, però abans que res solucions. El contracte de la zona blava comença de la pitjor forma possible, amb improvisació i sense contemplar totes les obligacions del contracte”.

Directe