Comencen les expropiacions per ampliar en 18.000 m2 l’Hospital General

Les parcel·les afectades estan situades entre l'actual centre hospitalari i la Ronda Nord de circumval·lació de la ciutat

La Conselleria de Sanitat ha iniciat la tramitació per a l’expropiació de més de 18.000 metres quadrats de superfície annexa a l’Hospital General de Castelló amb l’objectiu d’obtindre els terrenys necessaris per a la futura ampliació del centre sanitari.

Durant les pròximes setmanes se sotmetrà a informació pública el projecte d’expropiació que recull la relació concreta dels béns i drets afectats en aquesta actuació i la seua valoració amb l’objectiu que els terrenys passen a ser titularitat de la Generalitat Valenciana i escometre així l’ampliació de l’Hospital General de Castelló.

L’àmbit d’actuació d’aquest projecte d’expropiació afecta a un total de 18.358 metres quadrats situats en diverses parcel·les entre l’actual ubicació de l’Hospital i la Ronda Nord de circumval·lació de la ciutat. La Conselleria de Sanitat té ja habilitada la partida pressupostària per a poder executar l’expropiació i iniciar així la resta de tramitació.

L’ús futur dels terrenys es determinarà en el pròxim Pla Director de l’Hospital General que contemplarà les necessitats assistencials i d’infraestructures del centre com el trasllat de les consultes externes d’especialistes o el bloc de gestió administrativa, entre altres.

Directe