L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre realitza noves actuacions de millora de la xarxa de sanejament

S'està actuant en un tram de col·lector i es realitza un nou pou en el passeig Herois del Marroc

Dins de les actuacions de renovació de la xarxa de sanejament que es desenvolupen cada any, seguint amb les propostes recollides en el Pla de Sanejament Municipal, l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre està actuant en la renovació d’un tram de col·lector i la realització d’un nou pou en el passeig Herois del Marroc per a millorar la connexió amb el col·lector del carrer Foia.

Aquesta actuació pretén solucionar la problemàtica de contrapendent en la qual es troba la instal·lació substituint un dels trams del col·lector existent per un de major grandària i renovar un altre tram del col·lector. L’obra té un cost de 25.000 euros amb càrrec al pressupost municipal.

Es modernitzarà la xarxa de
sanejament de la plaça de l’Església


Altres actuacions de millora de la xarxa de sanejament previstes per a enguany són la modernització de la xarxa en la plaça de l’Església, amb la substitució del col·lector existent i la millora del sistema de bombes i tapes, per a millorar la resposta davant les fortes pluja i també està previst renovar el sistema de sanejament en la zona dels passos inferiors de la via del tren.


A més, l’Ajuntament prepara la licitació de treballs de millora per valor de 233.100 euros –que es finançaran a través del Pla Avança de la Diputació Provincial- amb treballs com la millora dels sistemes de bombament en Tres Platges i en el camí L’Atall, enfront del campament Jaume I; la renovació del sistema entre el carrer del Carmen i el carrer Baron de Alcahalí i la millora i actuacions de manteniment en la zona de la rotonda de les Fonts fins a la plaça Jai Alai i fins a la rotonda del port.

Directe