L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre incorpora un servei gratuït de mediació

Amb la incorporació d'una oficina MEDIAPROP

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre incorpora, a partir de l’1 de juliol, una Oficina MEDIAPROP en la qual s’oferirà servei gratuït de mediació, a través d’un tècnic jurídic. Aquest servei MEDIAPROP té com a objectius donar atenció i informació a la ciutadania sobre la mediació com a alternativa al procés judicial. Els ciutadans o ciutadanes que requereixin aquest servei han de posar-se en contacte telefònic al 964 410301- Ext. 2022. El servei es prestarà els dilluns, de 17.00h a 18.30h, a l’Ajuntament d’Alcalà i els dimecres, de 17.00h a 18.30h, en les oficines d’Alcossebre.


L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha sol·licitat la subvenció que atorga la Direcció General de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia de la Generalitat Valenciana per a poder prestar aquest servei i a la qual poden acollir-se ajuntaments, fent-se càrrec de les despeses derivades de l’activitat.


Des del consistori, l’Alcalde Francisco Juan considera molt positiu “incorporar aquest nou servei a tots els que ja es presten a la ciutadania, amb la finalitat que coneguen que hi han alternatives a iniciar un procediment judicial”.

Directe