S’obri el procés de participació ciutadana dels parcs solars dels Llivis i La Llàcua

Aquest dimecres l’ajuntament de Morella ha convocat un taller per conéixer l’opinió dels veïns

Plaques solars, en una imatge d'arxiu

S’obri el procés de participació ciutadana en relació amb el paisatge dels projectes de parcs solars fotovoltaics dels Llivis i La Llàcua, proposats per l’empresa Desenvolupaments renovables eòlics i solars. Aquests tallers paisatgístics tindran lloc aquest dimecres a partir de les set de la vesprada al teatre municipal.

Des del consistori morellà s’ha convocat a tots aquells interessats, amb l’objectiu que els veïns de Morella puga donar la seua opinió i propostes a través de les enquestes que es formulen. A més, a la pàgina web de l’ajuntament també està disponible aquesta enquesta, que es podrà reomplir en línia fins al 30 de juny.

Directe