Es renovarà el parc infantil de la plaça d’Espanya i la plaça de Sant Andreu

Es finançaran a través del Programa Obres i Serveis de la Diputació

El parc infantil de la Plaça de Sant Andreu

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, amb la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, informa que l’Ajuntament realitzarà una important inversió per a la renovació del parc infantil de la plaça d’Espanya i la rehabilitació de la plaça de Sant Andreu per millorar aquests dos espais de la localitat. En total s’ha previst una partida de gairebé 250.000€ que es finançarà a través de la Diputació de Castelló.

Pel que fa al parc infantil de la plaça d’Espanya, es farà la renovació de tots els elements de joc amb una inversió de 134.630€, que també inclourà un nou disseny amb la instal·lació de nous jocs i la col·locació d’una tanca perimetral. Així mateix, també es col·locaran estructures per als xiquets més grans i sobretot serà un espai accessible i inclusiu.

La regidora Morellà ha destacat que “es tracta del parc infantil més gran de la ciutat i és un dels més utilitzats pels veïns, donat la l’espai verd i zona per a vianants que hi ha a la plaça”. Segons detallava a banda de canviar tots els elements de joc, també es farà la renovació del paviment, actualment deteriorat per l’ús i el pas del temps.

El parc infantil de la Plaça d’Espanya

En relació a la plaça de Sant Andreu, el regidor Albella comentava que serà una actuació integral, amb la reordenació de tot l’espai per millorar la zona verda i donar més preferència als vianants i xiquets. Segons assenyalava “la intenció és rehabilitar la plaça per oferir un entorn urbà més acollidor i accessible per als veïns, respectant els accessos als pàrquings, serveis d’emergència i càrrega i descàrrega. Un dels objectius d’aquesta intervenció és la d’augmentar les zones verdes i el nombre d’arbres, fet que ajudarà a posar en valor aquest espai del municipi”. En total suposarà una inversió de 115.000€.

Per acabar, Morellà indicava que les dues obres es finançaran a través del Programa Obres i Serveis de la Diputació de Castelló i es licitaran entre el 2022 i 2023.

Directe