“Alsina segueix sense solucionar els problemes dels contenidors soterrats”

El PP de Vinaròs es queixa de la imatge que donen de la ciutat

“Alsina segueix sense solucionar els problemes dels contenidors soterrats”

El Partit Popular de Vinaròs, a través del seu portaveu Juan Amat, ha denunciat avui “la ineficàcia del govern que presideix Guillem Alsina ja que de nou, a les portes de l’estiu i la setmana que comencen les festes de Sant Joan i Sant Pere, els contenidors soterrats tornen a estar avariats en ple centre de la ciutat”.

Amat ha recordat que “és un problema que venim denunciant des de fa mesos i que no se soluciona malgrat les múltiples queixes de veïns, comerços i locals de restauració que es veuen perjudicats per una mala gestió municipal”.

Els populars han lamentat “la imatge que ofereix la nostra ciutat, amb solucions promeses que mai no arriben i problemes que es repeteixen de forma sistemàtica sense que ningú pose una solució definitiva”.

El portaveu popular ha exigit al govern municipal “solucions d’una vegada per totes i explicacions davant d’una evidència com és la desídia municipal que perjudica els sectors productius i molesta els veïns i visitants”.

Amat concloïa afirmant que “des del Partit Popular exigim solucions i no promeses. Els vinarossencs mereixen un govern eficaç i que ofereixi resultats visibles i en aquest, com en tants altres temes, el govern d’Alsina ni és eficaç ni ofereix solucions”.

Directe