L’Ajuntament reforça el servei de recollida de residus per a la temporada d’estiu

Amb l’increment del nombre de contenidors sobretot a la zona nord i sud

L’Ajuntament de Vinaròs, junt amb l´empresa concessionària Acciona, ha elaborat un pla d’actuació integral per tal de reforçar la recollida dels residus i donar un servei òptim a la ciutadania de cara a la temporada estival, tenint en conte l’augment de població i les altes temperatures.

Es realitzarà un seguiment especial en aquelles zones més crítiques de la ciutat, amb l’increment del nombre de contenidors sobretot a la zona nord i sud, com ara els carrers de la Cala Puntal X, Francisco José Balada o Ameradors. D’altra banda, també es reforça la neteja de contenidors per a prevenir els mals olors, amb servei d’hidronetejadora i renta-contenidors, a més, de col·locar bosses que neutralitzen l’olor en aquelles unitats més problemàtiques.

Des de l’Ajuntament es recorda a la ciutadania que els residus s’han de dipositar degudament separats en els contenidors a partir de les 20:00h, especialment els de fracció o orgànics per evitar males olors i l’aparició d’insectes amb la calor.

Finalment, també es recorda als veïns que disposen d’un servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells al telèfon 900 87 88 65, l’empresa concessionària indicarà el com deixar els grans voluminosos i el dia que farà la recollida.

Directe