Benassal canvia l’enllumenat del Parc El Rivet per rebaixar la factura de la llum

A més, també s'han instal·lat aparells urbans de gimnàstica passiva

L’Ajuntament de Benassal ha substituït l’enllumenat públic de la carretera CV-162 que accedeix al Parc Natural Municipal El Rivet. Amb aquest projecte es millora notablement l’eficiència energètica i s’aconsegueix rebaixar la factura elèctrica municipal. El projecte s’ha realitzat a partir d’una ajuda econòmica del programa Reactivem Castelló llançat per la Diputació provincial.

El desenvolupament d’aquesta millora energètica substancial està directament relacionat amb el compliment dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). Així, comporta el canvi d’enllumenat en cadascuna dels fanals fins al paratge natural. A més, també s’han instal·lat aparells urbans de gimnàstica passiva.

Directe