L’Ajuntament de Peníscola reafirma el seu compromís amb la Associació Cultural de Moros i Cristians

Enguany es recuperen les desfilades després de dos anys de pandèmia

L’Ajuntament de Peníscola ha renovat avui el seu conveni anual de col·laboració amb la Associació Cultural de Moros i Cristians. Mitjançant la rúbrica, el consistori impulsa l’activitat de l’associació i la celebració de les espectaculars desfilades d’esquadres per la ciutat, durant les Festes Patronals.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, la presidenta de l’entitat, Agustina Martorell i el regidor de Festes, Ramón Simó, han coincidit en la importància d’enguany en el qual es recupera el festeig, després de dos anys sense desfilada, “estem molt il·lusionats amb tota la programació i les desfilades d’enguany seran multitudinaris segur” ha valorat el munícipe, mostrant el seu reconeixement i suport a l’entitat.

Directe