L’Arxiu Municipal de Vinaròs celebra la Setmana Internacional dels Arxius

Amb la potenciació i dinamització del Facebook

L’Arxiu Municipal de Vinaròs celebra la Setmana Internacional dels Arxius

Del 6 al 10 de juny de 2022 se celebra la IV Setmana Internacional dels Arxius amb el lema #SomArxiu. Els arxius conserven les històries i el passat de la societat, el seu present i eventualment el seu futur. Els documents d’arxiu són testimoni de la història, societat i cultura de la nostra ciutat i dels i les vinarossenques, ens ajuden a comprendre què som i què volem ser.

Amb motiu d’aquesta celebració l’Ajuntament de Vinaròs recupera la dinamització de la pàgina de Facebook de l’Arxiu Municipal, amb l’objectiu de difondre i divulgar per a totes les persones investigadores i interessades en la història i patrimoni de Vinaròs, els fons documentals i col·leccions que conserva la ciutat.

Directe