Vinaròs comença a definir el Pla d’Acció de l’Agenda Urbana 2030

L’objectiu és que reculla l'opinió de tota la ciutadania

El 25 de setembre de 2015 l’Assemblea General de l’ONU adopta l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, “un pla d’acció a favor de les persones, el planeta i la prosperitat, que també té la intenció d’enfortir la pau universal i l’accés a la justícia”.

L’Agenda representa el compromís internacional per a abordar els grans reptes de la globalització sota la triple perspectiva del desenvolupament sostenible: social, econòmic i mediambiental. El seu lema, “no deixar a ningú enrere”.

Vinaròs vol construir un model de ciutat més sostenible des del punt de vista social, econòmica i mediambiental. Per això, l’Ajuntament “treballa des de l’any 2020 en el Pla d’Acció Local de l’Agenda Urbana, que persegueix realitzar una estratègia local que identifique les prioritats de desenvolupament i el full de ruta a seguir d’aquí a 2030”.

L’objectiu és que l’Agenda reculla l’opinió de tota la ciutadania, “pel que sol·licitem la col·laboració per assenyalar possibles accions a realitzar al nostre municipi”.

Seguint amb el procés participatiu que s’està duent a terme per a la definició del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana 2030 de Vinaròs, us convoquem a unes jornades de tallers que tindran lloc els dies 9 i 10 de juny en horari de 18:00 h. a 20:30 h. al Centre Municipal de la Tercera Edat, en el carrer de la Mare de Déu del Pilar, n 42 Baix.

En aquests tallers treballarem les visions de futur per al nostre municipi i farem propostes de projectes per a aconseguir el compliment dels objectius de l’Agenda Urbana 2030 de Vinaròs.

Directe