Benicarló renova el Consell Municipal d’Infància i Adolescència amb 16 nous membres

La propera sessió del Consell està prevista per al 17 de juny

El Consell Municipal d’Infància i Adolescència de Benicarló ha fet efectiva la primera renovació dels seus membres, després que alguns dels representants dels centres educatius de Primària han passat a estudiar secundària i, per tant, han quedat vacants les seues places al Consell.

Les eleccions van tindre lloc el passat 1 de juny, després d’un procés informatiu en el qual membres del Consell van explicar la seua experiència per tal d’animar l’alumnat de 3r i 4t de Primària a presentar la seua candidatura.

Després del procés informatiu, es va procedir a la presentació de les candidatures als respectius centres educatius, on va poder votar tot l’alumnat de Primària.

Del total de 57 candidatures, han estat triats 16 xiquets i xiquetes distribuïts de la següent manera: 4 membres del CEIP Marqués de Benicarló, 3 membres del CEIP Eduardo Martínez Ródenas, 3 membres del CEIP Ángel Esteban, 2 membres del CEIP Francesc Catalán i 4 membres de la Consolació.

Els nous consellers i conselleres participaran en la propera sessió plenària del Consell Municipal d’Infància i Adolescència, que tindrà lloc el 17 de juny, per tal que coneguen el seu funcionament i puguen començar a treballar en les noves propostes.

Directe