L’Ajuntament adjudica el nou contracte de la zona blava

Amb l’objectiu que la nova gestió comence abans de l’estiu

L’Ajuntament adjudica el nou contracte de la zona blava

L’Ajuntament ha adjudicat el nou contracte de la zona blava a l’empresa Valoriza Servicios Medioambientales SA per un període de quatre anys sense possibilitat de pròrroga, tal com s’indicava en el plec de condicions. En les setmanes vinents es formalitzarà la signatura del contracte, .

L’alcalde, Guillem Alsina, ha detallat les noves condicions on destaca l’increment del cànon fixe a l’Ajuntament que ascendirà fins als 280.000€ anuals amb una variable del 4%. D’altra banda, explicava que el nou contracte inclou la posada en marxa d’una aplicació per a telèfons mòbils per facilitar als usuaris el control del temps d’estacionament i fins i tot acumular minuts per a les pròximes vegades.
Pel que fa a les tarifes, horaris i abonaments, Alsina comentava que es mantindran amb les mateixes condicions que s’oferien fins ara, incloent també la gratuïtat dels primers 30 minuts d’estacionament al pàrquing soterrat.

En relació a altres millores del nou contracte destaca la instal·lació de panells informatius a les entrades dels pàrquings soterrats per indicar les places disponibles en temps real. D’altra banda, també es farà la substitució de cinc parquímetres per uns de nous que inclouran l’opció de pagament amb targeta, aconseguint així la pràctica totalitat d’aquest sistema.

Una altra de les millores serà la instal·lació dos panells informatius a les entrades de la ciutat per informar de les places que es disposen als aparcaments soterrats, així com a altra informació d’interès.
Així mateix, l’empresa també aporta millores pròpies amb l’adaptació de 10 parquímetres sense que supose cap despesa per a l’Ajuntament, a més de fer la instal·lació d’una xarxa de càmeres de vigilància al pàrquing soterrat de la plaça de Sant Antoni.

Directe