Ares planeja la rehabilitació de l’entorn urbà amb l’ajuda del veïnat

El projecte s'emmarca dins de la subvenció adjudicada al municipi pel Pla Conviure

Ares planeja la rehabilitació de l’entorn urbà amb l’ajuda del veïnat

L’Ajuntament d’Ares està treballant en el desenvolupament d’una estratègia local per a la rehabilitació de l’entorn urbà i construït de la localitat. El projecte s’emmarca dins de la subvenció adjudicada al municipi pel Pla Conviure, llançat per la Conselleria d’Habitatge de la Generalitat Valenciana. Per a això es compta amb l’opinió i les aportacions del veïnat de primera i segona residència, els qui viuen al poble i coneixen els punts que podrien veure’s inclosos en el futur projecte.

Les actuacions per a la rehabilitació de l’entorn han de plantejar-se sobre la base que proporciona aquesta estratègia, que inclou anàlisi i diagnòstics capaços de definir una política urbana clara que resolga necessitats.

El dissabte passat es va realitzar una visita guiada per la localitat per a identificar, segons l’apreciació de veïns i veïnes, els espais més rellevants i els que podrien ser rehabilitats. Aquesta visita va ser la primera d’un total de quatre sessions que se celebraran. L’objectiu és comptar amb la màxima participació possible. Així, el pròxim pas és crear un grup ‘motor’ que represente a tota la població, amb el qual es continuarà desenvolupant l’estratègia local de rehabilitació de l’entorn. Tot aquell veí o veïna que vulga formar part del grup pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament per a obtindre més informació.

Directe