Castellfort convoca ajudes per a façanes i millora energètica d’habitatges

El termini per demanar-ho el 30 de setembre de 2022

Castellfort, en una imatge recent

L’Ajuntament de Castellfort ha publicat la convocatòria de subvencions destinades a la rehabilitació de façanes exteriors amb accés a la via pública, de cases i masies del terme de Castellfort, que permeten l’embelliment de les mateixes i la millora de l’estalvi i l’eficiència energètica mitjançant la substitució de fusteries exteriors. Qualsevol persona física, siga com siga la seua condició respecte a l’immoble, pot ser beneficiària de l’ajuda econòmica.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 30 de setembre de 2022. Les actuacions subvencionables són vàries, des del revocat o pintat de la totalitat de les façanes, la substitució o condicionament dels elements existents en les façanes o la reparació de balcons o finestres. Tota la informació es pot consultar en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Castellfort.

Directe