L’Ajuntament finalitza l’asfaltat del Camí Santa Magdalena

Està prevista la construcció d'un pont en el Barranc de Moles

La regidoria d’Urbanisme ha confirmat la finalització dels treballs d’asfaltat en el Camí Santa Magdalena, amb una inversió de 47.980€, per a la reparació d’aquest vial i la millora de la seva seguretat. L’edil de l’àrea d’Urbanisme, Jorge Rovira, va anunciar aquesta obra al col·lectiu veïnal de la zona, que havia sol·licitat millores en aquest entorn a càrrec del pressupost de 2022.

Un pont en el
Barranc de Moles

La regidoria d’Urbanisme ha informat també que en la mateixa zona el consistori té previst emprendre una altra inversió, un pont, amb un pressupost de 70.000€, per a la millora de l’accessibilitat i la seguretat de les urbanitzacions confrontants al barranc de Moles, on es troba també el Camí Santa Magdalena.

“Aquesta millora necessària no és competència estrictament municipal i està supeditada a l’autorització de les administracions superiors que hauran d’autoritzar l’actuació, amb els qui estem ja en comunicació per a poder avançar els tràmits” explicava Rovira, amb la previsió de poder obtenir els permisos i realitzar el tràmit de licitació pública també al llarg d’enguany.

En el ple municipal d’ahir, es van incorporar estalvis de l’any anterior a les partides de l’àrea, per a poder emprendre l’execució de diferents obres, entre elles aquest pont, abans que acabi l’any.

Directe