Ja es pot aconseguir el certificat digital a Forcall

Des de fa unes setmanes s'expedeixen o renoven a l'Ajuntament

Ja es pot aconseguir el certificat digital a Forcall
Forcall, en una imatge d'arxiu

En les darreres setmanes l’Ajuntament de Forcall ha adquirit la capacitat d’expedir i renovar certificats digitals. Aquesta eina serveix per a realitzar tràmits amb les administracions públiques de forma telemàtica i està cada cop més estesa.

Així, en horari d’oficina, qualsevol persona pot aconseguir o renovar aquest certificat a l’Ajuntament de Forcall. El consistori ha adoptat aquesta mesura per a facilitar als veïns el seu ús i evitar desplaçaments. L’Agent de Desenvolupament Local és la persona encarregada de realitzar les gestions per als ciutadans del poble.

Santi Pérez és l’alcalde de Forcall

Aquesta mesura permetrà als veïns de Forcall una major accessibilitat als serveis públics.

Directe