Falomir inicia la ronda de visites per la província en Alcalà de Xivert i Alcossebre

Per a conéixer la inversió de 386.000 € a través del Pla Conviure

L’executiva de PSPV-PSOE de la província de Castelló, amb el secretari general Samuel Falomir i la secretaria general comarcal d’Els Port-Maestrat, Ana Besalduch, al capdavant, ha iniciat una ronda de visites per les diferents comarques de Castelló amb l’objectiu de posar en valor les inversions dels governs d’Espanya, de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de Castelló que s’han fet en el territori. La primera de les visites ha sigut a Alcalà de Xivert i Alcossebre, on l’executiva provincial ha volgut destacar el Pla Conviure, un projecte de la Generalitat destinat a la rehabilitació d’edifici amb un pressupost total de 25 milions d’euros. Durant la visita, Falomir ha pogut veure de primera mà la Casa del Metge, un emblemàtic immoble que serà rehabilitat a través del Pla Conviure, amb una inversió de 386.000 €.

El portaveu del grup municipal socialista en la localitat del Baix Mestrat, Joan Ronchera, ha explicat que aquest edifici pertanyia al Doctor Ricardo Pruna i serà convertit en “un espai museístic on es podrà contemplar la consulta del metge i les dependències privades, a més de ser un espai de coworking i sales per a les associacions del poble”. Dins d’aquest projecte de reforma, es contempla la posada en valor de la plaça de Doctor Ricardo Cardona, amb actuacions en el mobiliari urbà, la jardineria i la lluminària pública.

Falomir ha destacat que des que “governen Pedro Sánchez, Ximo Puig i José Martí, la província de Castelló està rebent més recursos econòmics que mai”. “Per això volem visibilitzar com, des d’on governem els i les socialistes, invertim en la millora dels municipis sense importar el color polític de l’Ajuntament, pensant en tots els veïns i veïnes”, ha afirmat. Així mateix, el secretari general provincial ha ressaltat que Alcalà de Xivert i Alcossebre és una bona mostra, un municipi al qual li senta bé la gestió socialista que realitzen la resta d’administracions i que inverteixen en la recuperació part del nostre patrimoni i de la història del poble, “a diferència d’allí on governa el Partit Popular”.

A la visita també han acodit el secretari d’Organització, Joan Morales; la secretaria d’Igualtat, María Victoria Garrido; la diputada provincial i portaveu de la CEP, Ruth Sanz; la diputada autonnòmica i secretaria de Política Institucional, Sabina Escrig; la diputada provincial i secretaria de Transició Ecològica, María Jimenez.

Directe