El PP denuncia una nova retallada de més de 50 places al personal del Departament de Salut de Vinaròs

“S'agreuja una situació que a molts ja els costa la salut”

Juan Amat és el portaveu popular a l'ajuntament de Vinaròs

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Juan Amat, ha denunciat avui “que la Conselleria de Sanitat Universal ha retallat aquest mes de maig al Departament de Salut de Vinaròs més de 50 places de personal que ja estan afectant greument el servei que es presta al nostre Hospital, que si fins ara acumulava retards i llistes d’espera molt preocupants, amb aquesta nova retallada s’agreuja una situació que a molts ja els costa la salut”.

Amat assenyalava que “fa dies que veiem com els metges denuncien la situació insostenible a l’UCI, com s’han retallat prestacions als laboratoris de l’Hospital per falta de personal al torn de nit, i així en pràcticament tots els serveis que es presten al nostre Hospital”.

Els populars detallen que “des de l´1 de maig al Departament de Salut de Vinaròs s´han retallat 14 places d´infermeria, 16 places de tècnic de cures auxiliars d´infermeria, 2 tècnics de radiologia, 8 zeladors o 6 auxiliars administratius entre d´altres”.

Amat destaca “tot això que ja de per si és greu, ho és molt més quan es constata que s’està fent amb el silenci còmplice de l’Alcalde, Guillem Alsina, que davant d’aquesta nova retallada de personal a l’Hospital de Vinaròs, segueix sense ser capaç d’alçar la veu en defensa dels vinarossencs per no incomodar els seus caps de partit”.

Finalitzava el portaveu dels populars dient que “la situació és insostenible i afecta la salut de molts veïns que veuen com les demores i les llistes d’espera s’eternitzen amb la passivitat dels que ens governen. Mostrem el nostre suport a tots els professionals que s’esforcen dia a dia a continuar treballant malgrat les retallades, alhora que mostrem el nostre rebuig a decisions que, com aquesta, agreugen la ja de per si deteriorada sanitat que patim al Departament de Salut de Vinaròs que lluny de ser destinataris de recursos addicionals veiem com ens retallen dia a dia amb la passivitat d’un Alcalde que prefereix no molestar els del seu partit abans que defensar els vinarossencs”.

Directe