El ministeri de transport reasfalta la rodona del Polígon

Connecta la capital dels Ports, l'N-232 i la CV-14 amb la zona industrial

Dins dels treballs de reasfaltat que s’estan realitzant a l’N-232, els treballadors del ministeri de transports han actuat també a la rodona del Polígon Industrial les Casetes, ubicada a l’eixida del Barri de l’Hostal Nou.

Aquest és un punt amb un gran volum de trànsit a causa de la seua connexió entre la zona industrial, l’N-232 i la CV-14, el que ha fet que patira un deteriorament important en els darrers anys.

Així, s’ha aprofitat el projecte que s’està executant a la zona superior de la carretera nacional fins a la Pobla d’Alcolea, ja que es disposa de material, maquinària i treballadors, per a emprendre aquesta obra.

L’Ajuntament de Morella ha demanat durant molts anys aquesta actuació, que no li correspon escometre, ja que la via és propietat del ministeri. Tot i això, l’ens municipal ha assumit actuacions d’emergència quan ha sigut necessari.

Per altra part, a la mateixa vegada que es va reasfaltant, també s’està renovant tota la senyalització de trànsit a la carretera, que en alguns punts estava en molt males condicions.

Finalment, l’Ajuntament es troba gestionant actuacions similars al tram de la Nacional que passa per Enduella, ja que en els darrers mesos tot l’asfalt s’ha deteriorat molt i es requereix una intervenció completa.

Morella continua millorant les seues comunicacions per carretera de cara a la cada cop més propera inauguració del nou traçat de la Carretera Nacional 232.

Directe