L’Ajuntament de Peníscola programa el desbrossament dels principals barrancs de la població

Es planeja intervindre en el barranc de Moles, barranc dels Mongells i barranc de Font Nova

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Peníscola està treballant en la programació d’una “important intervenció en els principals barrancs del terme municipal” en paraules del mateix regidor de l’àrea, Miguel Castell.

Concretament es tracta del barranc de Moles, barranc dels Mongells i barranc de Font Nova en els quals la Regidoria preveu fer treballs de desbrossament “importants”.

Aquesta setmana s’ha desplaçat el regidor amb del tècnic de l’àrea i tècnics especialitzats en el desenvolupament d’aquestes tasques, als diferents espais en els quals s’està programant cadascuna de les intervencions.

“En el pressupost d’enguany hem previst partida per a poder actuar amb contundència per a millorar la seguretat d’aquests entorns i ara tramitarem els permisos pertinents amb les administracions superiors, necessaris per a escometre aquestes tasques” ha explicat Castell, aclarint que és necessària l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i l’àrea de Medi Ambient de la Generalitat per a portar-los a terme.

Directe