Peníscola aprova el projecte d’enllumenat al camí Pebret entre Residencial Edison i Font Nova

La Junta de Govern Local ha donat llum verda a iniciar el procés de contractació per a l'execució de les obres

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ha portat a la Junta de Govern Local el projecte d’instal·lació d’enllumenat públic en el camí Pebret, en el tram que discorre entre Residencial Edison i la urbanització Font Nova.

La Junta ha aprovat el projecte presentat que contempla la instal·lació de 77 lluminàries en aquest tram de vial amb una inversió prevista de 296.836,34 €. Aquesta obra donarà continuïtat als treballs executats l’any passat en el mateix vial des del nucli urbà i fins a Edison.

“Després d’executar el primer tram d’enllumenat públic l’any passat, procedirem en aquesta anualitat a completar l’enllumenat d’aquest vial que connecta el centre amb la zona sud, tal com ens vam comprometre amb els seus veïns, ha explicat l’alcalde, anunciant l’inici del procés de contractació de les obres.

Directe